Simultan på Københavns Hovedbanegård

Som optakt til Politiken Cup, der starter i morgen med åbningsceremoni kl. 13.00, spillede den russiske stormester Vladimir Malakhov simultan på Københavns Hovedbanegård. 18½ – 1½ vandt ratingfavoritten.


Vladimir Malakhov vandt 18½ -1½ (foto: thv)
 


Simultanen “Under uret” var et tilløbstykke (foto: thv)

Gunnar Pedersen, Esbjerg, Michael Olsen, AS04 og Henrik Mortensen, Horsens var de tre spillere, der fik vristet et halvt point fra stormesteren.


Henrik Mortensen spillede remis med Malakhov (foto: thv)

Lørdag går det så på Konventum i Helsingør, hvor første runde af Politiken Cup starter kl. 14.00. Åbningsceremonien er kl. 13.00. Man kan tilmelde sig helt frem til indskrivningen lørdag kl. 10.30, så hvor mange der ender med at deltage, vides endnu ikke. I skrivende stund er der 296 tilmeldte.

Arrangørerne lover live-dækning af 35 partier.

Følg med på turneringens hjemmeside: www.politikencup.dk