DSUS 50 år i 2013

Til næste år fylder Dansk Skak Unions Støtteforening 50 år. Derfor er der sat op til  50.000 kr. af til et jubilæumsarrangemnet i 2013. Interesserede arrangører søges.

DSUS formand Peter Kinggaard har bedt os bringe følgende:

Nyt fra Dansk Skak Unions Støtteforening.
Til næste forår, nærmere bestemt d. 14. april 2013, fylder Dansk Skak Unions Støtteforening 50 år. Det har vi i bestyrelsen tænkt os at fejre, og derfor søger vi samarbejde med foreninger eller enkeltpersoner, som kunne tænke sig at være med til at markere denne milepæl for foreningen, som siden stiftelsen i 1963 har givet økonomisk støtte til næsten alle internationale skakturneringer i Danmark.

Der kan blive tale om en turnering over en uges tid – helst med 9 runder, således at der kan scores normer, eller det kan blive en hurtigturnering i løbet af en weekend. Et sådant arrangement kræver en god planlægning og en vis økonomi, og bestyrelsen besluttede på et møde før generalforsamlingen i påsken at ville støtte med indtil 50.000 kr.

Hvis man er interesseret i at deltage i et sådant jubilæumsarrangement, kan man kontakte mig senest 1. juli på peter.kinggaard@webspeed.dk.

Med venlig hilsen

Peter Kinggaard