Nicolai V. Pedersen vandt Sondex Cup 2012

IM Nicolai V. Pedersen blev en sikker vinder af Sondex Cup 2012. Skanderborgspilleren endte på 4 point af 5, et helt point foran de nærmeste forfølgere.

Arrangørerne skriver om sidste runde:

Af Lars Peter Hansen
Sondex Cup, 5. runde
Nicolai V. Pedersen har vundet Sondex Cup 2012 med 4 point efter remis i 25 træk mod Daniel Semcesen som deler andenpladsen med Thorbjørn Bromann. Thorbjørn spillede også remis i sit parti mod Klaus Berg. Andreas Skytte Hagen vandt rundens sidste parti over Lev Gutmann og nåede dermed 50 %.

I Mester 1 endte partiet mellem Niels Jørgen Fries Nielsen og Poul Rewitz med en hurtig pointdeling mens der i de øvrige to partier blev kæmpet hårdt om point og gruppesejr. Jens Ove Fries Nielsen havde initiativet mod Jonathan Carlstedt, men partiet endte remis, og da Igor Teplyi vandt det sidste parti mod Jesper Lauridsen, rykkede han forbi Carlstedt i den samlede stilling med 3½ point mod tyskerens 3.

Skakklubben Springeren ønsker Nicolai V. Pedersen tillykke med sejren og titlen som bymester og tak for besøget til de 108 deltagere fra 6 lande. Vel mødt i 2013.

Lars Peter Hansen

 

Hjemmeside: www.skakklubbenspringeren.dk