Ugens tilbud hos Dansk Skaksalg

Dansk Skaksalgs daglige leder, Trine Treppendahl, fortæller om denne uges tilbud:

Denne uges slagtilbud er den inspirerende “Tactics in the Chess Opening 2” af A.C. Tak og Friso Nijboer, 2004. Den fås i denne uge til kun 135,- (normalpris 195,-).

Taktik, tricks og fælder!
Alle skakspillere holder af at vinde, men intet kan sammenlignes med glæden ved at vinde med en smart taktisk vending. De åbne spil (1.e4 e5) har mere end nogen anden del af åbningsspektret givet anledning til spektakulære miniaturer og fascinerende ofre. Og findes der noget smukkere end en romantisk slagudveksling i Kongegambit eller de moderne klassikere som Kasparov, Short og Shirov og andre slagsbrødre har stået for?

I denne bog har åbingseksperterne Tak og Nijboer udvalgt og kommenteret mere end 250 partier med 1.e4 e5, der er fyldt med uventede taktiske pointer og storslåede overraskelsesangreb. Du kan vælge at nærstudere disse partier eller bare nyde dem, men i begge tilfælde vil de gøre dig til en stærkere spiller!

“Tactics in the Chess Opening” er en serie på 6 bøger, der præsenterer taktiske temaer og typiske fælder i alle de vigtigste åbninger. Bøgerne skærper sansen for at angribe tidligt i partiet såvel som at undgå faldgruberne i åbningen. Bind 1 omhandler Siciliansk, Bind 2 altså de åbne spil, Bind 3 Fransk, Bind 4 Dronningegambit, Bind 5 indiske forsvar og Bind 6 gambitter og fløjåbninger.

Trine Treppendahl

Se mere her: www.skaksalg.synonym.dk