Sandra de Blecourt Dalsberg vandt DM i hurtigskak for kvinder

Syv spillere fra den danske top ti var med i det 20 kvinder store felt, der lørdag spillede DM i hurtigskak for kvinder i den århusianske skakcafé Chess House. Vinder blev Sandra de Blecourt Dalsberg fra skakklubben Seksløberen i København, der scorede flotte 6 af 7.


Sandra de Blecourt Dalsberg, danmarksmester 2011 (foto: thv)

Turneringen var det første officielle DM i hurtigskak for kvinder efter man sidste år introducerede turneringen ved et stævne i København. Dengang måtte Louise Fredericia, der i dag spiller for skakklubben Philidor i Gentofte, nøjes med at kunne kalde sig uofficiel danmarksmester. I dag blev det til femtepladsen i det stærke felt med 4½ point, men også en flot debut til Louises datter, 10-årige Ellen Fredericia, der scorede 2 af 7.

Thomine Stolberg-Rohr fra Evans i Vejle vandt sølv med 5½/7 og bedre korrektion end Esmat Susanne Guindy fra Viborg.


Thomine Stolberg-Rohr vandt sølv (foto: thv)


Esmat Susanne Guindy vandt bronze (foto: thv)

Slutstillingen i toppen efter de 7 runder:
1. Sandra de Blecourt Dalsberg, Seksløberen, 6 point
2. Thomine Stolberg-Rohr, Evans, 5½ point
3. Esmat Susanne Guindy, Viborg, 5½ point
4. Elena Gerassimovich Steffensen, Skørping, 4½ point
5. Louise Winther Fredericia, Philidor, 4½ point

Se hele slutstillingen på: www.chesshouse.dk