Danskere i udlandet sommeren 2011 – afrunding

Kalenderen nærmer sig september, så det er tid til at afrunde serien om danskere i udlandet denne sommer.

Tak for de mange mails om danskernes bedrifter i udlandet. Redaktionen er altid glad for oplysninger sendt til webmaster@skak.dk.

First Saturday Chess Tournament Series Budapest, 6. til 15. august
IM Bjørn Brinck-Claussen spillede med i IM-gruppe B og scorede 4 af 10 og tabte lidt rating, Leif Jensen scorede 4 af 9 i FM-gruppe 1, lidt under forvenet, Jens Henrichsen scorede 3 af 9 i FM-gruppe 2, lidt over forventet og Jacob Hein scorede 50% i FM-B-gruppen og vandt 9 ratingpoint.
Hjemmeside: www.firstsaturday.hu

e2e4 Sunningdale International, 10. -14. august
Esben Christensen scorede 2½ af 9 i Masters A, lidt under forventet. FM Jacob Carstensen var med i Masters C gruppen og var kun 1 point fra en IM-norm. 6 af 9 scorede Carstensen, der virkelig har spillet meget denne sommer.
Hjemmeside: www.e2e4.org.uk/sunningdale/Aug2011/index.htm

Stockholm Open, 15. – 21. august
Steffen Michael Kristensen var eneste danske deltager og scorede 3 af 9, hvilket giver fremgang både i Elo og dansk rating. Kristensen var dog lidt ærgerlig over nederlaget i sidste runde, der kostede en ratingpræmie på 1.500 svenske kroner.
Hjemmeside: www.stockholmschack.nu