Vladimir Potkin Europamester

Russeren Vladimir Potkin førte turneringen fra start til slut og endte på 8½ af sammen med tre andre spillere; men havde bedre ratingpræstation end GM Radoslaw Wojtaszek (2711), Polen, der fik sølv og GM Judit Polgar (2686), Ungarn, der vandt bronze. GM Alexander Moiseenko (2673) blev nummer fire.

Peter Heine Nielsen spillede i sidste runde remis med GM Ivan Saric (2626) fra Kroatien. Peter Heine endte som nummer 32 og fik derfor ikke en af de 23 billetter til næste World Cup.

Andreas Skytte Hagen slog i sidste runde Mickael Jeanne (2193) fra Frankrig. Begge danskere scorede over forventet. Peter Heine kan sætte 6 ratingpoint ind på kontoen, men Andreas Hagen vandt 21 ratingpoint.

Resultater: www.chess-results.com/Tnr45941.aspx

Hjemmeside: www.aixlesbains2011.fr