Kurser hos Skoleskakken

Fra Dansk Skoleskaks uddannelsesansvarlige, Morten Olstrup, har vi modtaget nedenstående kursusinvitation:

Dansk Skoleskak har et par spændende kurser på programmet til efteråret.

På Tjele Efterskole d. 9.-10. oktober afholdes der hjælpetrænerkursus for 12-18-årige lederspirer, der hjælper til, eller gerne vil hjælpe til, med undervisning af børn og unge i skak. Rutinerede skoleskakledere og hjælpetrænere vil undervise i, hvordan man skaber en spændende undervisning, fanger elevernes opmærksomhed og hvordan man kan variere undervisningen med sjov og variende skak. Kurset vil selvfølgelig også byde på masser af hygge og skak!

30. oktober er der noget for både yngre og ældre på kurset “Skakstyrke og Pædagogik”, der vil finde sted i Vejle. Kunne du tænke dig at blive klogere på metoder til undervisning af børn og unge, fordele og ulemper ved forskellige undervisningsformer og hvordan man finder elevernes niveau og hvad man kan forvente af dem? Så er dette kurset for dig. Der vil blive vekslet mellem gruppearbejde, individuelle opgaver og undervisning in plenum.

Indbydelser kan findes på skoleskak.dk/uddannelse, ligesom mere information kan fås ved at kontakte uddannelsesansvarlig i Dansk Skoleskak, Morten Olstrup, morten@skoleskak.dk / 3033 8739. Vel mødt!