DM for juniorhold

DM for juniorhold afvikles i weekenden på Tjele Efterskole, Skolevej 2, Hammershøj, 8830 Tjele. Skolen ligger cirka midt imellem Viborg og Randers. Fra arrangørerne har vi modtaget nedenstående.

Af Claus Rossen
Tjele åbner atter for junior hold DM
Lørdag morgen indledes årets udgave af junior hold DM, og igen er Tjele Efterskole vært for forestillingen. Samtlige landets ni hovedkredse har opstillet deres juniorhold til stævnet, som afvikles i en alle-mod-alle turnus, som så afsluttes søndag middag. Halvtimespartier er på spil, og matchpoints bliver udslaggivende. Alle interesserede vil være hjerteligt velkomne.

6. hovedkreds (Århus-området) er klare favoritter til at hjemtage endnu et mesterskab, da der på holdet optræder landets allerstærkeste juniorspillere med Mads Andersen på toppen. Københavnerne (1. hovedkreds) synes at være de nærmeste konkurrenter, skarpt forfulgt af 2. (Vest- og Sydsjælland) og 3. hovedkreds (Fyn), som måske kan gøre det svært for favoritterne. I den anden ende stiller 4. hovedkreds (Sønderjylland) op med et hold, som antyder, at de i hvert fald ikke i år vil lande sidst i klassementet.

Frem for alt byder stævnet på gensyn med skakfolk fra hele landet, og lørdag aften afvikler DSU’s juniorudvalg møde på skolen. Så kig endelig forbi!
 
Claus Rossen