EU-mesterskaberne for Ungdom slut


Freja Vangsgaard (U12) og Thea Nicolajsen (U14) repræsenterede Danmark ved EU-mesterskaberne for Ungdom i Østrig fra den 4. til 12. august.

Fra rejseleder og træner Sixten Maximillian Thestrup har vi modtaget nedenstående.

Af Sixten Maximillian Thestrup
EU-mesterskabet for Ungdom blev afsluttet d. 12/8. Desværre for den danske delegation blev det ikke til den helt store pointhøst i de sidste runder, på trods af fornuftige stillinger undervejs. Freja Vangsgaard (U12) sluttede med 2/9 og en ratingpræstation på lidt over hendes egen rating. Et helt fint resultat når man tager i betragtning at det var første gang Freja deltog i en større turnering. Thea Nicolajsen (U14) sluttede på 3,5/9, som rakte til en midterplacering blandt pigerne samt en lille ratinggevinst.

Fra rejselederen skal der lyde en stor tak til arrangørerne for en meget velorganiseret turnering. Forhåbentlig vil det være muligt at sende en dansk delegation af sted igen næste år, der, ligesom Freja og Thea, kan få oplevelsen af at spille i udlandet, møde jævnaldrende spillere fra andre lande, samt få en masse skakerfaring!

Link til resultater, partier og billeder fra turneringen: http://www.jugendschach.at/schachturniere/international/europaeische-union-jugend-meisterschaften.html