Julemanden på Skak.dk

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Så er det på tide at afsløre, hvem der gemte sig bag “Julemanden”, som har spillet lynskak lejlighedsvis på Skak.dk igennem december måned!

De fleste har måske formodet, at der var tale om en enkelt spiller, men der var ikke mindre end 5 stærke spillere, som skiftedes til at spille lynskak med julekostumet på! Spillerne var: IM Jens Kristiansen, IM Jakob Vang Glud, IM Nikolaj Mikkelsen, FM Søren Bech Hansen samt IM Tomas Hutters!
 
Julemændene fik i alt spillet 395 partier, som endte med 275 sejre, 26 remis og 94 nederlag! Julemandens ratingtal startede ud på 2500, og efter de 395 partier endte tallet på 2200 – efter et dyk undervejs helt ned til ca. 2100! Så der blev drysset ca. 300 ratingpoint ud som blid julesne over de aktive spillere på Skak.dk i julemåneden 🙂
 
Den klart mest populære betænkningstid var 3 minutterslyn (278 partier) og derefter 5 minutterslyn (95 partier), mens de øvrige partier var mellem 1-minuts- og 10-minutterslyn.
 
Nedenstående figur viser julemandens ratingtal igennem december. Som det kan ses var de meget travle dage for julemanden lige omkring julen hårde ved ratingtallet 🙂

Vi håber at de besøgende på Skak.dk har syntes at det var et sjovt juleindslag at få et parti mod julemanden!

Fra Skak.dk eventudvalget ønsker vi godt nytår 2010 og på gensyn på Skak.dk til events i det nye år!