Det danske hold til OL er klar

Fra landstræner Lars Bo Hansen har vi modtaget nedenstående:

Det danske hold til OL er klar
Det hold der skal repræsentere Danmark ved OL i Khanty-Mansiysk i perioden 19. september til 4. oktober er nu på plads.

Holdet består af:
1. GM Sune Berg Hansen, ELO 2595
2. GM Allan Stig Rasmussen, ELO 2510
3. IM Jakob Vang Glud, ELO 2479
4. IM Mikkel Antonsen, ELO 2463
5. IM Nikolaj Mikkelsen, ELO 2409

Det er vel ingen hemmelighed, at der denne gang er temmelig mange afbud, men til gengæld får vi et nyt, forynget og spændende hold af sted, hvor kun Sune Berg Hansen har deltaget ved OL mere end én gang. Mikkel Antonsen og Nikolaj Mikkelsen er debutanter på det danske hold.

Der er tale om den største fornyelse af det danske OL-hold i mange år, og det bliver spændende at følge holdet. Jeg er ikke tvivl om, at holdet har potentiale til at drille selv stærke hold, og mon ikke der skulle være chance for en dansk GM-norm eller to!

Lars Bo Hansen