Topalov vandt 1. parti

Veselin Topalov vandt meget overbevisende 1. matchparti i VM-matchen mod den forsvarende mester Viswanathan Anand. Begge spillede åbningen meget hurtigt, men efter Topalovs 24. Sxf6 fandt hverken IM Kim Pilgaard, der var kommentator på Skak.dk under 1. parti, eller de over 100 tilskuere på Skak.dk, nogen redning for Anand.

Historiker og forfatter Dan H. Andersen, Frederiksberg Skakklub, følger matchen på tætteste hold i Sofia. Han skal bl.a. skrive om matchen til Skakbladet. Dan H. Andersen har lovet at sende et par beretninger fra ringside til www.dsu.dk under matchen. Vi regner med at kunne bringe den første i morgen søndag, inden andet parti går i gang.

Første parti kan gennemspilles og downloades her: www.anand-topalov.com/en/results.html

Søndag kl. 14.00 stater 2. parti. Kl. 15.00 er GM Lars Bo Hansen klar til at kommentere slagets gang på Skak.dk.

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

Stilling

Topalov

1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

Anand

0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0

 

Matchen hjemmeside: www.anand-topalov.com