Skak.dk: Ny version!

I nattens mulm og mørke er der blevet frigivet en længe ventet ny version af vores skakserver, Skak.dk, som byder på lidt af hvert.

Den største nyhed er, at vores identitet på Skak.dk ikke længere er de gammelkendte alias’er men nu vores rigtige navne. Således vil Skak.dk i endnu højere grad fremstå som vores skakklub på nettet. Inden længe vil der iøvrigt også være lettilgængelig info om den enkeltes klubtilhørsforhold.

Her slutter festen dog ikke. Windowsklientens kontaktpanel har også fået en lille overhaling. De to lister, Online og Top er nu lagt sammen i én liste, sorteret efter rating, og som den berømte rosin i pølseenden fremgår det nu også hvor mange der ialt er online.

Der er også blevet plads til lidt forbedringer inde i ‘kommentatorstuen’, hvor kun aktuelle brætter nu vises. Desuden vil en forvandlet bonde ikke længe hindre vores dygtige og engagerede kommentatorer i at vende tilbage til en stilling fra før forvandlingen.

Allerede i morgen middag er der atter liv i kommentatorstuen på Skak.dk, når der indbydes til live-kommentering fra afslutningen på Brønshøj Skakforenings 75-års jubilæumsturnering der tillige er årets turnering om Københavnsmesterskabet!

Vel mødt på Skak.dk!