ØBRO Nytår 2009

Den traditionsrige ØBRO Nytår turnering starter den 27. december i Øbros lokaler på Rosenvængets Alle 31, tæt på Trianglen på Østerbro. Blandt de 66 deltagere er der 10 titelholdere. Førstepræmien i turneringen er på 7.000,- kr.

Fra arrangørerne har vi modtaget nedenstående:

Af Nikolai Skousen
Skakforeningen ØBRO og MainframeSupport ApS er meget tæt på at starte den 18. ØBRO Nytår, som afvikles d. 27. – 30. dec. 2009. Turneringen startede i 1992 og det var Bjarke Kristensen der så en mulighed for en god og tilbagevendende turneringstermin for ØBRO. Efter en spæd fødsel med 24 deltagere, har turneringen efterhånden vokset sig stor og har med årene slået sig godt fast, i det københavnske skakmiljø.

Turneringen har haft deltagelse af mange titelholdere og har i år to stormestre med i feltet – GM Jonny Hector og GM Henrik Danielsen. Vi skylder vores nuværende sponsor, MainframeSupport ApS, en meget stor tak, for uden det gode sponsorat gennem årene havde det ikke været muligt for ØBRO at gennemføre turneringerne. Søren Bech Hansen styrer turneringen og er samtidig hovedturneringsleder for 17. gang under ØBRO Nytår!

I forbindelse med ØBRO Nytår 2008 og KM, havde vi for første gang gjort brug af 4 stk. livebrætter, som var en stor succes. Vi vil derfor  gerne fortsætte denne tradition og har derfor anskaffet os 6 stk. livebrætter i år, som skal give interesserede muligheden for at følge de spændende topkampe.

Skakforeningen ØBRO kan god lide at udvikle nye ideer og har derfor i år indført en chatroll, hvor dem som følger live-partierne også har mulighed for chatte med hinanden under partierne. Vi ser frem til at byde folk velkommen på vores chat og ønsker alle en god turnering!

Turneringens hjemmeside: http://oebroskak.dk/

Turneringens livebrætter og chatroll: http://oebroskak.dk/?p=1866