Skak.dk: Spil mod Julemanden!

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Julemanden har travlt her i december, men Julemanden kan også lide at spille skak – og han er en stærk skakspiller! Og når der er pauser på Julemanden’s værksted smutter julemanden forbi Skak.dk og snupper et par lynpartier.

Når julemanden er dér, er han altid klar til at spille 3- eller 5-minutterslyn mod dem, som har lyst. Vi kan ikke sige mere præcist hvornår Julemanden kigger forbi Skak.dk, men han kommer nok dagligt forbi her fra 2. søndag i advent og frem til julehelligdagene.
 
Julemanden har pr. 1. december 2500 i rating! Prøv at kigge forbi Skak.dk og se om du kan få spillet et lynparti eller to mod julemanden!

Og så lad os se, om Julemanden kan holde sin høje rating her i den travle julemåned, og om der er nogle som kan vinde over Julemanden.