Ledige pladser ved EM og EU-mesterskaberne for ungdom

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Et antal pladser er ledige ved EU-mesterskaberne for ungdom i Mureck, Østrig, i perioden 4/8-13/8 samt ved EM for ungdom i Fermo, Italien, perioden 30/8-10/9. Pladserne kan besættes af interesserede drenge og piger i alderen 8-18 år.

Ved begge mesterskaber vil deltagelsen være på egen bekostning. Danmark råder dog over et vist antal fripladser, hvor arrangørerne giver frit kost og logi – disse vil blive fordelt til de højestratede blandt de interesserede. Ved EM i Italien deltager en leder fra DSU, mens man ved EU-mesterskaberne i Østrig selv må finde en leder til at tage med. Denne leder kan ligeledes få frit kost og logi af arrangørerne.

Da tilmeldingsfristerne til de to mesterskaber snart udløber, skal der reageres hurtigt. Interesserede kan kontakte landstræner Lars Bo Hansen på juniorelite@skak.dk senest søndag den 28/6.

Se mere på http://www.euroyouth2009.com/download.php eller http://www.fide.com/calendar/fide-calendar.