Skaksommerlejr 3.-10. juli 2016

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Skaksommerlejr 2016._Foto_fra_Mads_Boe
Allerede nu kan man melde sig til sommerskaklejren. Og det kan være en god idé ikke at vente for længe, for sidste år var der flere, som gerne ville have været med, men desværre var der ikke plads.
Mads Boe skriver:
Årets skaksommerlejr afholdes i år i uge 27 fra søndag den 3. juli til søndag den 10. juli. Traditionen tro afholdes den på Tjele Efterskole. 
Programmet indeholder blandt andet skakundervisning, lejrturnering, simultan, holdlyn, babyskak, kykskak, fodbold, rundbold og anden sport samt en tur til Djurs Sommerland midt på ugen.
Tilmeldingen er lige åbnet på hjemmesiden www.skaklejr.dk, hvor du også finder invitationen samt spændende historik fra de tidligere års lejre.
Sidste år blev lejren fuldtegnet med 120 deltagere, og vi havde desværre nogle unge skakspillere der ikke kom med på lejren.
Derfor anbefaler arrangørgruppen at man hurtigst muligt tilmelder sig og betaler de 1600 kr. det koster at deltage på lejren. Der ydes rabat, hvis man har sine søskende med på lejren. Først ved betalingen er man sikret en plads på årets sommerskaklejr. 

Arrangørholdet er Kim Skaaning, Mikkel Clausen, Lene Wul og Mads Boe. Holdet har endnu ikke instruktørerne på plads.