DSU Talentlejr i Præstø 2017

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Præstø Skakklub er i weekenden for femte gang vært for en træningssamling for unge talenter mellem 8 og 14 år.

 

Weekenden byder på et væld af aktiviteter som konsultationsskak, Ur-match mellem ledere og elever, lynturnering, undervisning, fodboldkamp, foredrag med mere. Udover ungdomslandstræner Mads Boe, vil også Tom Petri Petersen, Tobias Rostgaard, Filip Boe Olsen samt Jonas Bjerre undervise talenterne.

 

talenterne mboe

Deltagerne fra 2016-udgaven af træningssamlingen. Foto: Jakob Trier.

Et af højdepunkterne bliver matchen mellem talenterne og et forstærket Præstø-hold lørdag kl. 12.00 til 16.00. DSUs nye trådløse livebrætter får her debut når de 8 øverste brætter vises live på internettet. Matchen spilles samlet over 16 brætter.

Spillested: Abildhøjgården SFO og Klub, Rugvænget 72, 4720 Præstø

Live lørdag kl. 12.00: liveskak.dk/2017/praesto/


Program, holdopstillinger med mere på Præstø Skakklubs hjemmeside: p-skakklub.dk/wordpress/