Tegning til spændende afslutning i Xtracon EMT

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Skovbo Skaklubs store satsning sammen med deres hovedsponsor IT firmaet XtraCon har givet mange spændende og flotte partier. Den unge Jon Ludvig Hammer fra Norge har spillet en flot turnering og ligger alene på førstepladsen med 6,5 inden sidste runde, hvor han møder Lars Schandorff, og med en remis sikrer han endnu en GM norm.

Kaido Kulaots (6 point) spiller hvid mod Esben Lund (5,5 point) og Hans Tikkanen (5,5 point) spiller hvid mod Miroslaw Grabarczyk (6 point). Hele 8 spillere følger så med 5p.

Under lørdagens runder kikkede TV2 News forbi og sendte direkte fra spillestedet. Flere indslag blev bragt med forskellige spillere/ledere.

Præmieoverrækkelse finder sted efter alle partier er slut – søndag ca. 17:00.

Det har været en begivenhedsrig periode for de mange mestre fra udlandet og indimellem skakken har de været forbi Køge Miniby og ligeledes været i kamp med klubbens juniorafdeling som med stor interesse hørte på de gode råd. Herudover har der været stormesterforedrag i flere klubber på Sjælland. En stormestermatch foran DIBA Bank i Køge og andre mindre begivenheder. Alle deltagere har udtrykt stor begejstring for Danmark og synes vi har været meget gæstfrie og gjort alt hvad vi kunne for at gøre dem tilfredse.

Mange gode råd og spændende historier fra andre landes skakorganisationer har givet os ideer til fremtidige tiltag der kan gavne skakken – rigtigt dejligt !

http://www.skovboskakklub.dk/Turnering.php