Danskerdominans på Island

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

De danske spillere dominerer fortsat den lukkede IM-turnering Reykjavik Invitational på Island. Men førertrøjen skiftede ejer efter ottende runde, hvor Jakob Vang Glud vandt topopgøret mod Simon Bekker-Jensen (billedet) og nu har vundet tre partier i træk.

Nederlaget var samtidig Bekker-Jensens første efter en fantastisk start med 6 point i de første syv runder. Med fem point og en aktuel 5. plads inden sidste runde kan Esben Lund være mindre tilfreds.

Stillingen efter 8 runder:
1. IM Jakob Vang Glud (Danmark) 6.5, 2. IM Simon Bekker-Jensen (Danmark) 6.0, 3-4. FM Ingvar Thor Johannesson (Island), FM Gudmundur Kjartansson (Island) 5.5, 5. IM Esben Lund (Danmark) 5.0, 6. FM Bjørn Thorfinnsson (Island) 4.5, 7. Dadi Omarsson (Island) 3.0, 8. Bjørn Thorsteinsson (Island) 2.0, 9. Torfi Leosson (Island) 1.5, 10. Ivan Nieves Kamalakanta (Puerto Rico) 0.5.