Fremragende dansk start

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Tre danskere er med i Reykjavik Invitational, der spilles 15.06 – 24.06, og efter fem runder har de lagt alle øvrige deltagere bag sig.

Simon Bekker-Jensen er kommet bedst fra start og har blot afgivet et halvt point i første runde mod Esben Lund, der derefter tabte til islændingen Ingvar Thor Johannesson. Men Esben har herefter vundet tre partier i træk. I femte runde gik det udover Jakob Vang Glud, der inden da var startet med 3,5 point i de første fire partier.

Stillingen efter fem runder:
1. IM Simon Bekker-Jensen (Danmark) 4.5, 2-3. IM Esben Lund (Danmark), IM Jakob Vang Glud (Danmark) 3.5, 4-6. FM Ingvar Thor Johannesson (Island), FM Bjørn Thorfinnsson (Island), FM Gudmundur Kjartansson (Island) 3.0, 7-8. Bjørn Thorsteinsson (Island), Dadi Omarsson (Island) 1.5, 9. Torfi Leosson (Island) 1.0, 10. Ivan Nieves Kamalakanta (Puerto Rico) 0.5.

http://chess-results.com/?tnr=13886&redir=J&lan=1