Tjele Sommerlejr 2008

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Søndag den 29. juni går årets sommerlejr på Tjele i gang. Den følgende uge vil mange unge skakspillere boltre sig i det velkendte program, som har været gældende de seneste år. Atter under ledelse af den sædvanlige trup af Tjele Efterskoles egne lærere samt nogle prominente kræfter, som denne gang er Allan Stig Rasmussen og Sune Berg Hansen. Også gamle kendinge på Tjele. Afslutningen finder sted søndag den 6. juli til middagstid efter den festlige præmieoverrækkelse.

Der er stadig plads til at deltage i det arrangement, og man kan tilmelde sig hos rossen_co@hotmail.com eller ved at ringe til skolen på 86 45 12 11 i kontortiden og angive navn, adresse og fødselsår. Prisen er 1200 kr., for hvilke man bl.a. får en tur i Djurs Sommerland om torsdagen og i øvrigt deltager i hele ugens program. Dette modtages ved tilmeldingen, ligesom man modtager en startskrivelse med de nødvendige oplysninger. 

Tjele Sommerlejr 2008