Kaidanov vandt på Gausdal

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Gregory Kaidanov vandt GM-gruppe A ved Gausdal Chess Classics i Norge. Den amerikanske stormester sluttede med 7 point af 9 mulige et point foran sin nærmeste forfølger, inderen Geetha Naraynan Gopal.

GM Aloyzas Kveinys, Litauen, vandt den åbne GM-gruppe B på bedre korrektion end det norske stortalent IM Jon Ludvig Hammer og GM Felix Levin. Alle sluttede med 6,5 point af 9 mulige.

Længere nede i feltet måtte 12-årige Mads Andersen fra Skanderborg se sig slået i de to sidste runder men kunne alligevel se tilbage på en flot samlet score på 4 point, hvor det undervejs blandt andet blev til remiser mod WGM Beata Kadziolka (2326), IM Andras Flumbort (2499), IM Gerard Welling (2378) og gevinst mod FM Kjetil Stokke (2375). På samme pointscore landede FM Per Andreasen fra Nørresundby, mens WIM Oksana Vovk, Næstved, sluttede på 3,5 point.

I den åbne elo-gruppe sluttede de danske juniorer, Tobias R. Bøje, Viby, og Mads-Holger Jacobsen, K 41, som henholdsvis nummer 15 og 25 med 5 point og 4,5 point blandt 50 deltagere.

Resultater, stillinger m.m. på:

Gausdal Chess Classics 2008