Ny daglig leder af Skaksalget

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Lørdag den 9. februar blev flyttedag for varelaget i Dansk Skaksalg ApS. Steffen Pedersen er fra denne dato ansat som ny daglig leder for Unionens egen skakforretning og vil fremover stå for ekspeditionen af kunderne.

Det er bestyrelsens forventning, at Dansk Skaksalg efter nogle år med dårlige resultater – nu med Steffen Pedersen (billedet) som direktør – får en ledelse, der med engagement og faglighed i højsædet igen vil kunne gøre Skaksalget til en god forretning og et aktiv for Dansk Skak Unions klubber og medlemmer.

Bestyrelsen opsagde i slutningen af november måned Poul Jacobsen som direktør i Skaksalget, med virkning fra 31. marts 2008. Poul Jacobsen har efterfølgende sygemeldt sig, hvorfor der siden 18. januar i et vist omfang har været lukket for ekspedition af Skaksalgets kunder. Bestyrelsen beklager de gener dette har medført kunderne, men håber på forståelse.

Steffen Pedersen åbner butikken for telefonekspedition igen hurtigst muligt. Realistisk betragtet først i slutningen af februar, da der forestår et stort arbejde med at skabe overblik over forretningsgange med videre. Blandt andet grundet at Poul Jacobsens sygemelding har umuliggjort en normal overdragelsesforretning. Ordrer kan stadig gennemføres via web-shoppen, men i de kommende dage må forventes en lidt længere leveringstid. Men hold øje med ændringer på www.skaksalg.dk allerede nu.

Jeg håber, at alle Skaksalgets kunder vil tage godt imod Steffen Pedersen som ny leder af forretningen, og vil udvise forståelse for de vanskelige startvilkår.

Skaksalgets nye adresse er:

Dansk Skaksalg ApS
Kosterslevvej 80
Kosterslev
5471 Søndersø

www.skaksalg.dk
Tlf. 63 33 03 07
E-mail: sales@skaksalg.dk

Steffen Pedersen har som skakspiller IM-titlen og er tidligere individuel Danmarksmester. Han har tillige skrevet en lang række skakbøger og har stor erfaring som skakunderviser.

På vegne af bestyrelsen
Erik Søbjerg
Formand, Dansk Skaksalg ApS.