Jakob Vang Glud årets spiller

 • Post author:
 • Post category:Ikke-kategoriseret

Skak-Oscar 2007, danske skakjournalisters hæder for den mest markante danske skakindsats i det forgangne år, tilfalder den 19-årige internationale mester Jakob Vang Glud, Jetsmark. Glud var placeret øverst på næsten halvdelen af stemmelisterne, men i et tæt opløb, adskilte kun få point de tre første.


Anerkendelsen kommer efter et flot skakår, hvor resultaterne for alvor eksploderede i en forrygende oktober måned med tre turneringssejre på de Baleariske øer. Men der blev også lagt mærke til Allan Stig Rasmussens sejr i Baltic Sea Cup i Rønne og topplaceringer i Politiken Cup og Vesterhavsturneringen samt Karsten Rasmussens sejr i Vesterhavsturneringen plus status som dansk EM-topscorer.


Top-10: 1. Jakob Vang Glud

 2. Allan Stig Rasmussen

 3. Karsten Rasmussen

 4. Sune Berg Hansen

 5. Lars Bo Hansen

 6. Peter Heine Nielsen

 7. Nikolaj Mikkelsen

 8. Igor Teplyi

 9. Godtfred Sloth Jensen

 10. Esben Lund