Skakserveren i venteposition

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Nogle nyheder er sjovere at skrive end andre?

Skakserveren skulle være gået i luften for medlemmerne her lørdag eftermiddag. Det gjorde den også, men temmelig hurtigt viste der sig alvorlige problemer med at håndtere belastningen. Det skyldes efter al sandsynlighed softwarefejl, som programmørerne nu arbejder intenst på at finde.

Det er på nuværende tidspunkt umuligt at sige, hvor længe udbedringen af fejlene vil tage, men et nyt starttidspunkt vil blive meldt ud på disse sider snarest muligt.

Der findes næppe nogen, der er mere kede af situationen end undertegnede og de øvrige involverede i projektet. Men alle kræfter sættes nu ind på at lokalisere fejlene og få dem rettet. Og det bliver de!

Det nye design af Unionens hjemmeside på dsu.dk er i øvrigt på trapperne og lanceres som bebudet i løbet af de kommende dage.

Erik Søbjerg