Bliv administrator og turneringsleder på skak.dk

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Dansk Skak Union har brug for din hjælp. Enklere kan det ikke siges!
 
Dansk Skak Unions store investering i at tiltrække nye medlemmer, skakserveren skak.dk, går som bekendt i luften internt for Unionens medlemmer fra den 15. december, og eksternt for resten af Danmark fra den 1. marts 2008.
 
Det skal blive en succes. Men det kræver bl.a. frivillige, som vil hjælpe med den spændende opgave, at holde serveren i drift, og skabe aktiviteter og den gode stemning for brugerne. Derfor har vi brug for frivillige, der vil indgå i vores team af administratorer. Her er muligheden for at gøre en særlig indsats for at vi får skakspillet ud til mange flere.
 
Selve driften af aktiviteterne på skak.dk kræver en kerne på mindst 10-15 administratorer, som på skift tager vagter, laver turneringer og hjælper nye til rette på skakserveren.
 
Hvad kræver det så at blive administrator?
Du skal som administrator regne med at kunne tage en vagt på ca. 4 timer om ugen, hvor du er på serveren og hjælper de andre skakspillere med svar på spørgsmål, oprette turneringer mv.
 
Du skal naturligvis have et godt it-kendskab, men behøver ikke ligefrem være programmør eller lignende.
 
Du får ingen direkte løn for arbejdet, men jeg tør love at det bliver sjovt og spændende, samt at det frivillige arbejde vil blive påskønnet på passende vis.
 
Er du interesseret, så kontakt mig på formand@skak hurtigst muligt.
 
Erik Søbjerg