Vaznonis lavede maksimum

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Helsinge Skakklubs nytilkomne litauer, Vytautas Vaznonis (billedet), imponerede ved at vinde det åbne købenshavnmesterskab med maksimumpoint. Vaznonis vandt alle ni partier og sluttede hele to point foran Bo Garner Christensen på andenpladsen. Peter Nicolai Skovgaard kunne for andet år i træk kåres som Købenshavnsmester som den bedstplacerede spiller, der er medlem af KSU, på en tredjeplads.

Slutstillingen i toppen:
1. Vytautas Vaznonis (Helsinge) 9.0; 2. Bo Garner Christensen (Skovbo Skakklub) 7.0; 3. Peter Nicolai Skovgaard (BMS Skak) 6.5; 4. Poul Henrik Madsen (Københavns Skakforening) 5.5; 5-7. Eric Brøndum (K 41), Dara Akdag (BMS Skak), Jacob Pallesen (Skakklubben Borgen) 5.0  … 22 deltagere.

http://www.kobenhavnsskakunion.dk/