Calvia Chess Festival

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Mallorca summer af skak i øjeblikket. Netop nu afvikles den største af de mange turneringer i denne måned, Calvia Chess Festival. Mads Andersen, Skanderborg, er med i den åbne og Bjørn Brinck-Claussen, Brønshøj, i senior-turneringen.

I begge turneringer er der afviklet fire runder.

Åben turnering, udvalgte placeringer:
1-3. GM Francisco Vallejo Pons (Spanien), GM Rauf Mamedov (Aserbajdsjan), GM Viktor Mikhalevski (Israel) 4.0; 4-8. GM Mikhail Mchedlishvili (Georgien), GM Radoslaw Wojtaszek (Polen), GM Michele Godena (Italien), GM Vadim Malakhatko (Belgien), GM Hichem Hamdouchi (Marokko) 3.5 … 56-89. Mads Andersen (Danmark) 2.0 … 144 deltagere.

Senior-turnering, udvalgte placeringer:
1-2. GM Evgeny Sveshnikov (Rusland), GM Juan Manuel Bellon Lopez (Spanien) 4.0; 3-4. Rodriguez Jorge A. Gonzalez (Colombia), IM Bjørn Brinck-Claussen (Danmark) 3.5 … 55 deltagere.


 Calvia Chess Festival 2007
Calvia 15.10 – 23.10

www.calviafestival.com