Litauer på vej mod københavnsmesterskab

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Helsinge Skakklubs seneste tilgang, den 21-årige studerende Vytautas Vaznonis (billedet), fejer al modstand til side i årets københavnsmesterskab, som er i fuld gang. Vaznonis, der også er klart højest ratet, har vundet alle fire partier og slog i 4. runde sin på papiret værste konkurrent, Peter Nicolai Skovgaard, BMS Skak.

Der spilles i alt 9 runder, og de resterende fem runder afvikles med et parti hver dag frem til og med søndag (onsdag-fredag start klokken 17, lørdag start klokken 13 og søndag start klokken 11).

Stillingen i toppen efter 4. runde:
1. Vytautas Vaznonis (Helsinge) 4.0; 2. Jacob Pallesen (Skakklubben Borgen) 3.5; 3-4. Bo Garner Christensen (Skovbo Skakklub), Eric Brøndum (K 41) 3.0; 5-6. Peter Nicolai Skovgaard (BMS Skak), Poul Henrik Madsen (Københavns Skakforening) 2.5 … 22 deltagere.

Tabeller, LIVE-dækning og anden information:

http://www.kobenhavnsskakunion.dk/