Anderledes sponsoraftale

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Hørsholm Skakklub har lavet en interessant og anderledes sponsoraftale med en dansk møbelvirksomhed. Anders Bork Hansen beretter til inspiration for andre danske klubber:


Dansk Møbelvirksomhed i ny type sponsorat af holdskak

Den fynske møbelvirksomhed Trio Line A/S og Hørsholm Skakklub har indgået en anderledes form for sponsoraftale. 

“Aftalen går i sin enkelthed ud på træning og videnoverførsel fra den russiske skakskole i St. Petersburg til 1. holdet i Hørsholm Skakklub,” udtaler formand for Hørsholm Skakklub Jesper Nielsen.

“Vi arbejder med polstring af kvalitets- og designmøbler, og både kvalitet og strategi er grundlaget for vor virksomheds vækst,” udtaler direktør Bjørn Bahnsen, der gerne selv spiller et parti skak på caféer eller derhjemme fra tid til anden. Direktøren for møbelvirksomheden kunne godt se ideen i at støtte en klub med ambitioner om dygtiggørelse og overførsel af viden. “Vi er gået med i sponsorarbejdet, fordi skak netop er en fantastisk sport med et image, som matcher vores værdigrundlag fint,” afslutter Bjørn Bahnsen.

I stedet for direkte økonomisk støtte omfatter sponsorsamarbejdet et træningsprogram for klubbens 1. hold. “Programmet består primært i coaching af dygtige russiske trænere via Internettet og dets muligheder,” siger Jesper Nielsen og fortsætter: “I Danmark vil vi fortrinsvis gøre brug af vores mangeårige samarbejdspartner, GM Carsten Høi, som er en fremragende og inspirerende skakpædagog.”

Trio Line beskæftiger 30 medarbejdere i Danmark og 200 medarbejdere i Polen. Virksomheden har gentagne gange været kåret som gazellevirksomhed frem til 2004. Sponsoraftalen gælder sæsonen 2007/8.