Turneringssejr og GM-norm

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Med remis i sidste runde af Open Es Vermar på Mallorca sikrede Jakob Vang Glud (billedet) sig både turneringssejr og sin første GM-norm. Glud sluttede på 7 point lige som fire andre spillere men havde bedst korrektion.

Nikolaj Mikkelsen, der var startet helt forrygende med 5/5, tabte til Viesturs Meijers og måtte nøjes med 6 point og en 9. plads. Inden da var en IM-norm sikret.

Slutstillingen i toppen:
1-5. IM Jakob Vang Glud (Danmark), IM Sebastian Siebrecht (Tyskland), IM Renier Castellanos Rodriguez (Chile), GM Vladimir Burmakin (Rusland), IM Oleg Gladyszev (Rusland) 7.0 … 9-15. Bl.a. FM Nikolaj Mikkelsen (Danmark) 6.0 … 87 deltagere.


 Open Es Vermar 2007
Binissalem 30.09 – 07.10

http://www.escacs.org/openesvermar/index.php?edicion=2007&le=en

Jetsmark Skakklub

BMS Skak