Mikkelsen fører på Mallorca

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Nikolaj Mikkelsen er efter fem runder alene i spidsen af Open Es Vermar på Mallorco, hvor han har vundet alle fem partier. Mikkelsen har i runderne 3-5 på stribe slået stærke spillere: IM Oleg Gladyszev (Rusland, 2480), IM Ramon Mateo (Dominikanske Republik, 2493), GM Karen Movsziszian (Armenien, 2534).

Også Jakob Vang Glud er med fremme med 4/5.

Stillingen i toppen efter fem runder:
1. FM Nikolaj Mikkelsen (Danmark) 5.0; 2. GM Ruslan Pogorelov (Ukraine) 4.5; 3-9. GM Karen Movsziszian (Armenien), IM Jakob Vang Glud (Danmark), IM Ramon Mateo (Dominikanske Republik), GM Viesturs Meijers (Letland), GM Elizbar Ubilava (Spanien), IM Sebastian Siebrecht (Tyskland), IM Oleg Gladyszev (Rusland) 4.0 … 87 deltagere.


 Open Es Vermar 2007
Binissalem 30.09 – 07.10

http://www.escacs.org/openesvermar/index.php?edicion=2007&le=en

Jetsmark Skakklub

BMS Skak