Senior-EM

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Både Jørgen Hvenekilde og Bent Sørensen måtte indkassere nederlag i 7. og 8. runde og faldt dermed tilbage i tabellen. Begge afsluttede med gevinster i sidste runde og sluttede hæderlige indsatser som nummer 33 og 34 med 5.5 point.

Det gjaldt dog for alle danske deltagere – med undtagelse af John Zachariassen – at der blev præsteret over Dr. Elos forventninger.

Russeren Nukhim Rashkovsky er ny senior-europamester på bedre korrektion end litaueren Algimantas Butnorios.

Udvalgte placeringer:
1-2. GM Nukhim Rashkovsky (Rusland), IM Algimantas Butnorios (Litauen) 7.5; 3-6. GM Jacob Murey (Israel), GM Vlastimil Jansa (Tjekkiet), GM Ivan Farago (Ungarn), GM Wolfgang Uhlmann (Tyskland) 7.0 … 32-39. Jørgen Hvenekilde (Danmark), Bent Sørensen (Danmark) 5.5 … 40-72. Eric Brøndum (Danmark), Flemming Preuss (Danmark) 5.0 … 134-145. John Zachariassen (Danmark) 3.0 … 158 deltagere.

http://www.euro-seniorchamp.de.vu/