Sune Berg Hansen generobrede DM

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Med remis mod Lars Schandorff hjemtog Sune Berg Hansen (billedet) sin tredje DM-titel på stribe, idet Allan Stig Rasmussen, som ellers havde ført gennem det meste af turneringen, samtidig tabte til mig selv.

Også veteranen Jens Kristiansen havde til det sidste mulighed for at nå helt op, men Karsten Rasmussen forsvarede sig godt i slutspillet og holdt remis. Lars Bo Hansen besejrede Thorbjørn Bromann, så fire spillede delte andenpladsen.

9. runde (08.04):

GM Sune Berg Hansen          – GM Lars Schandorff            remis
IM Steffen Pedersen          – FM Allan Stig Rasmussen       1 – 0
IM Karsten Rasmussen         – IM Jens Kristiansen           remis
GM Lars Bo Hansen            – IM Thorbjørn Bromann          1 – 0
GM Carsten Høi               – IM Jakob Vang Glud            remis
FM Kåre Hove Kristensen      – IM Kim Pilgaard               0 – 1
IM Ole Jakobsen              – FM Casper Dahl Rasmussen      remis
IM Bjarke Sahl               – FM Mads Boe                   remis
FM Tim Jaksland              – IM Nicolai V. Pedersen        0 – 1
Bo Jacobsen                  – FM Martin Matthiesen          0 – 1
IM Bjørn Brinck-Claussen     – Kasper Wilken Damm            0 – 1
FM Esben Lund                – Søren Brautsch                1 – 0

Slutstillingen:
1. GM Sune Berg Hansen 6.5; 2-5. GM Lars Bo Hansen,  IM Steffen Pedersen, IM Jens Kristiansen, FM Allan Stig Rasmussen 6.0; 6. GM Lars Schandorff 5.5; 7-10. IM Karsten Rasmussen, IM Kim Pilgaard, IM Jakob Vang Glud, IM Thorbjørn Bromann 5.0; 11-18. IM Nicolai V. Pedersen, GM Carsten Høi, IM Bjarke Sahl, IM Ole Jakobsen, FM Casper Dahl Rasmussen, Martin Matthiesen, FM Mads Boe, FM Esben Lund 4.5; 19. FM Kåre Hove Kristensen 4.0; 20-21. IM Bjørn Brinck-Claussen, FM Tim Jaksland 3.0; 22-23. Bo Jacobsen, Kasper Wilken Damm 2.5; 24. Søren Brautsch 1.0.

www.skak-dm.dk/2007