Hjælpetræner

Dansk Skole Skak afholder i weekenden 30. september – 1. oktober kurset “Hjælpetræner” på Tjele Efterskole med start lørdag middag og afslutning søndag eftermiddag. Kurset er for alle mellem 12-18 år, der er eller gerne vil være hjælpetræner sammen med en erfaren leder eller måske endda starte en ny skoleskakklub op. Undervisere på kurset vil være Malte Brøgger Kjær, Aarhus, Lars Hansen, Vejle og Mads Jacobsen, København, der bl.a. vil gennemgå emner som, hvordan man bliver en god leder, hvornår eleverne er mest motiverede samt give nogle konkrete idéer til undervisningen.

Dette vil foregå i en blanding af teori og praksis, og der vil selvfølgelig også være tid til hygge! Tilmelding kan stadig nåes, så er du interesseret eller kender du nogen, som er, så skynd dig at kigge ind på www.skoleskak.dk/kursus, hvor alle de praktiske oplysninger kan ses.

www.skoleskak.dk