EU-mesterskabet for unge

Danmark har to spillere med i EU-mesterskaberne for 10-14-årige i Mureck, Østrig. I gruppen U14 har Kasper Bek Aagaard, Skødstrup, 2½ point efter 4 af 9 runder. Det 32 mand store felt anføres af Andreas Heimannn, Tyskland, med maksimum 4 af 4. I gruppen U12 har Bjørn Møller Ochsner, Skolernes Skakklub, også 2½ point af 4, og i hans gruppe (41 deltagere) er det englænderen Saravanan Sathyanandha, der er gået i spidsen med ene sejre. I yngste gruppe, U10, er Danmark ikke repræsenteret, her har Tibor Kende Antal, Ungarn, 4 af 4.
Lederen af den lille danske delegation, Kim Skaanning-Jacobsen, Frem Skakklub, beretter, at spillerne er ved godt mod, har mødt flere stærke modstandere, træner skak 5-6 timer hver dag og slapper af med fodbold.

Turneringen kan følges meget detaljeret på:

www.chess.at/specials/2006/0608_mureck.htm