Ingen danske normer i Budapest

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Det blev ikke til nogle danske titelnormer ved Juli-udgaven af First Saturday-turneringerne i Budapest.

I GM-gruppen lå Nicolai V. Pedersen langt henne i turneringen med en ganske rimelig mulighed men tabte så desværre et vigtigt parti i 9. runde, og til slut blev det en turnering på det jævne. Det gjorde det også for Klaus Berg, der ellers viste fornuftigt spil gennem det meste af turneringen men så tabte de sidste to runder.

I IM-gruppen sluttede Mads Boe som nr. 3 og Daniel V. Pedersen i nederste halvdel af feltet. Søren Andersen sluttede som nr. 10 af 12 deltagere i FM-gruppe A.

Slutstillingen i GM-gruppen, hvor vietnameseren Le Quang lavede sin tredje stormesternorm:
1. FM Le (Vietnam) 8.0; 2. GM Chernyshov (Rusland) 7.5; 3-4. IM N.V.Pedersen (Danmark), IM Werner (Tyskland) 6.5; 5. Radziewicz (Polen) 6.0; 6-8. IM Kristjansson (Island), GM Fogarasi (Ungarn), Varadi (Ungarn) 5.5; 9. IM Berg (Danmark) 5.0; 10. GM Ilincic (Serbien) 4.5; 11. FM Muranyi (Tyskland) 3.0; 12. FM A.Horvath (Ungarn) 2.5.

Slutstillinger, partier m.m. fra alle grupper på:

http://www.firstsaturday.hu/