DM – 8. runde

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Nicolai V. Pedersen kunne have afgjort det hele allerede inden sidste runde, men tabte til mig selv i lynskakomkampen. Karsten Rasmussen kunne således komme på ligestilling, men også han tabte – i hurtigskak til Simon Bekker-Jensen. Dermed beholder Nicolai sit forspring, men er nu tæt forfulgt af hele fem spillere, deriblandt Jacob Aagaard (billedet), der efter at være startet med 0/3 nu er med helt fremme. Nicolai V. Pedersen og Karsten Rasmussen mødes indbyrdes i sidste runde, og vinder Karsten det parti, kan flere forskellige scenarier udspille sig afhængigt af de andre resultater, da også de øvrige fire spillere i toppen mødes indbyrdes.

8. runde:
Klaus Berg           – Sune Berg Hansen        0 – 1
Kim Pilgaard         – Christian Kongsted      1 – 0
Jakob Vang Glud      – Jacob Aagaard           0 – 1
Steffen Pedersen     – Nicolai V. Pedersen     remis    remis   1 – 0
Karsten Rasmussen    – Simon Bekker-Jensen     remis    0 – 1


Stillingen efter otte runder:
1. Nicolai V. Pedersen 6 point; 2-6. Karsten Rasmussen, Kim Pilgaard, Steffen Pedersen, Sune Berg Hansen, Jacob Aagaard 5 point; 7. Christian Kongsted 3 point; 8-10. Jakob Vang Glud, Klaus Berg, Simon Bekker-Jensen 2 point.

 Jakob Vang Glud
 Jacob Aagaard

DM (8) 2006

22.bxc5 Se7! 23.cxd6 Sxf5 24.Dxf5 Sd7 25.Dxh5 Dxg3 26.De2 Dxh3 27.Se1 d3 0-1

9. rundes program:
Nicolai V. Pedersen  – Karsten Rasmussen
Jacob Aagaard        – Steffen Pedersen
Christian Kongsted   – Jakob Vang Glud
Sune Berg Hansen     – Kim Pilgaard
Simon Bekker-Jensen  – Klaus Berg

LIVE-dækning, runderapporter, almen information m.m. på:

www.skak-dm.dk/2006