Samba Cup: Russisk føring

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Halvvejs gennem stormesterturneringen Samba Cup i Skanderborg Kulturhus er der nu russisk aleneføring, da 20-årige Artyom Timofeev (billedet) samtidigt tilføjede den danske stormester Lars Bo Hansen sit første nederlag. Timofeev har dermed som den eneste spiller i feltet 3 point af 4 mulige, men blot et halvt point efter følger Baadur Jobava fra Georgien samt polakken Kamil Miton. Curt Hansen spillede i 4. runde remis mod netop Miton og står dermed stadig noteret for udelukkende remiser.


 Samba Cup 2005
Skanderborg 14.10 – 23.10

A-gruppen:

4. runde (17.10):
Cu.Hansen    – Miton          remis
Timofeev     – L.Bo Hansen    1 – 0
Bruzon       – Jobava         remis
Carlsen      – Pengxiang      remis
Nisipeanu    – Ivanchuk       remis

Stillingen:
1. GM Artyom Timofeev (Rusland) 3.0; 2-3. GM Baadur Jobava (Georgien), GM Kamil Miton (Polen) 2.5; 4-7. GM Curt Hansen (Danmark), GM Lazaro Bruzon (Cuba), GM Vassily Ivanchuk (Ukraine), GM Zhang Pengxiang (Kina) 2.0; 8-9. GM Lars Bo Hansen (Danmark), GM Magnus Carlsen (Norge) 1.5; 10. GM Liviu-Dieter Nisipeanu (Rumænien) 1.0.

B-gruppen:

4. runde (17.10):
Mikkelsen    – Pytel          1 – 0
Matthiesen   – Michalczak     1 – 0
Ibarra       – Glud           0 – 1
Rendboe      – Hermansson     remis
Berg         – Skovgaard      1 – 0

Stillingen:

1-2. IM Klaus Berg (Danmark), Martin Matthiesen (Danmark) 3.0; 3-6. FM Thomas Michalczak (Tyskland), IM Krzystof Pytel (Frankrig), IM Emil Hermansson (Sverige), FM Jakob Vang Glud (Danmark) 2.5; 7. Nikolaj Mikkelsen (Danmark) 1.5; 8-9. Peter Skovgaard (Danmark), FM John Rendboe (Danmark) 1.0; 10. Joel Ibarra Padron (Cuba) 0.5.

Mere info på turneringens hjemmeside:

www.skanderborgskakklub.dk/gm2005