NM for skoleskakhold

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

De Nordiske Mesterskaber for skoleskakhold 2005 afholdes 16.-18. september 2005 nord for Århus. Der kæmpes på tanker og ideer i Gymnasie og A-rækken i smukke maritime omgivelser!
Så er det igen Dansk Skole Skaks tur til at arrangere de nordiske mesterskaber i
skoleskak 2005 for Gymnasie- og A-rækkehold (1.-10. kl.). Den nordiske vikingekamp skal tå mellem Island, Norge, Sverige, Finland og selvfølgelig Danmark, hvor N. Zahles Skole, øbenhavn og Mårslet Skoleskak skal udtænke strategiske planer og matter i A-rækken, mens Sankt Knuds Gymnasium, Odense og Marselisborg Gymnasium, Århus, nok får kamp til stregen i G-rk.
De Nordiske Mesterskaber spilles i flotte maritime omgivelser på Kaløvig Sejl- og
Kursuscenter, 15 km. nord for Århus – et sted som Team Danmarks sejlere også
benytter. Med sensommervejr og smukke omgivelser med udsigt til Mols Bjerge, er der de edst tænkelige rammer for kreativ kamp på tanker og ideer mellem de nordiske
skoleskakspillere. I forbindelse med arrangementet er der udviklet et subsite til det kendte ww.skoleskak.dk, hvor man på www.skoleskak.dk/nm2005 under stævnet kan se op til 10 skakkampe i hver runde transmitteret live via internettet (altid en deltager fra hvert land i hver runde). Det er også muligt at deltage i en ’Tip en 13’er konkurrence’ og vinde dvd’er og billetter til standup, mens man bliver klogere på skoleskak og det at være skoleskakleder.

www.skoleskak.dk/nm2005