Danske remiser

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

I anden runde af Spiltan & Pelaro IM-turneringen i Göteborg blev det til to danske remiser. Nicolai V. Pedersen havde ingen problemer med at udligne med sort mod Bengt Svensson, og der blev relativt hurtigt delt point.

Christian Kyndel Pedersen så længe ud til at skulle tage hele pointet mod Philip Landgren, men det komplicerede parti, hvor Christian i en kongeinder vandt en officer for nogle sammenhængende bønder på dronningfløjen, endte remis.


2. runde (12.06.2005):
Svensson      – N.V.Pedersen     remis
Rendle        – Sagit            0 – 1
Grønn         – Moberg           1 – 0
Landgren      – C.K.Pedersen     remis
Åkesson       – Nithander        remis

Stillingen:
1-3. IM Nicolai V. Pedersen (Danmark), FM Christian K. Pedersen (Danmark), Rauan Sagit (Sverige) 1.5; 4-7. FM Joel Åkesson (Sverige), Atle Grønn (Norge), Philip Landgren (Sverige), IM Bengt Svensson (Sverige) 1.0; 8-10. IM Karl Johan Moberg (Sverige), Victor Nithander (Sverige), FM Thomas Rendle 0.5.

www.ssmanhem.se