Redaktørteam ansat

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Dansk Skak Union har ansat Lars Schandorff og Jan Løfberg som redaktører på Skakbladet, der fremover skal udkomme 4 gange om året. Skakbladets redaktør gennem 39 år, Thorbjørn Rosenlund, gik på pension ved årskiftet, og Lars Schandorff og Jan Løfberg har vikarieret som redaktører på de seneste to numre af Skakbladet.

 

“Med de to seneste numre af Skakbladet har det nye redaktørteam bevist, at de dels kan holde det høje niveau og dels bringe fornyelse i form og indhold. Jeg ser meget frem til samarbejdet.” fortæller Dansk Skak Unions formand Poul Jacobsen til skak.dk.

 

schandorff 525pix

GM Lars Schandorff – her ved DM 2014 i Rebild. Foto Thomas Vestergård

 

phn loefberg

Peter Heine Nielsen og Jan Løfberg ved lanceringen af første bind af Løfbergs Larsen-trilogi i ØBROs lokaler. Foto Thomas Vestergård