Nyt idekatalog på unionens hjemmeside

Der er nu etableret et idekatalog på unionens hjemmeside. Funktionen ses i venstre navigeringssøjle i flere underafsnit, bl.a. medlemsinfo og skakklubber. Et direkte link til idekataloget følger her: http://medlemsinfo.dsu.dk/idekatalog_index.php

Introduktionen til idekataloget indledes således: ”Formålet med denne del af Dansk Skak Unions hjemmeside er at videreformidle gode ideer blandt skakklubberne om skakaktiviteter og udvikling af klublivet.”

Vi tror, at et webbaseret idekatalog kan blive mere dynamisk, let tilgængeligt og nemt at vedligeholde end et papirbaseret idekatalog.

Der er startet op med tre bidrag, bl.a. den udmærkede artikel fra Skovlunde Skakklub, som stod at læse i Skakbladet nr. 8/2004. Denne artikel er et godt eksempel på de bidrag, vi efterlyser, idet den er fuld af optimisme og tro på, at det kan lade sig gøre at skabe fremgang for skakklubber. Fremfor alt er Skovlundes artikel udtryk for aktiviteter, de selv har afprøvet i praksis, det er ikke blot løse ideer.

Bidrag til idekataloget skal udarbejdes i word med forfatterangivelse og sendes til adressen klubforhold@skak.dk.

Jeg håber, at alle vil tage godt imod idekataloget og få udbytte af det, og ser frem til at modtage nogle gode bidrag.