Ny seniorlandstræner

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret
Posten som seniorlandstræner har siden sin etablering i 1999, med den daværende omlægning af seniorelitepolitikken, været besat af Bjørn Brinck-Claussen. Han har ønsket at træde tilbage, hvis det var muligt at finde en anden dygtig kandidat til opgaven. Det er nu tilfældet, idet det er lykkedes at træffe aftale med Per Andreasen, der jo blandt meget andet har fungeret som en ihærdig juniorlandstræner og dygtig OL-kaptajn, om at overtage posten med virkning fra det forestående årsskifte.
På Unionens vegne vil jeg gerne takke Bjørn Brinck-Claussen for sin mangeårige indsats på den vigtige post, og ser frem til et fortsat positivt samarbejde med Per Andreasen som landstræner for den danske elite på herresiden.
 
På forretningsudvalgets vegne
Erik Søbjerg