Kasparov-Kasimdzhanov endnu ikke bekræftet

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Den forestående VM-match mellem Kasparov og Kasimdzhanov gennemgår en turbulent udvikling og er endnu ikke endeligt bekræftet. Tidligere i dag udsendte FIDE ellers en pressemeddelelse, hvor forbundet meddelte, at man officielt havde brudt forhandlingerne med arrangørerne i Dubai. De potentielle værter for matchen, der er programsat til januar, havde nemlig ikke stillet med de nødvendige økonomiske garantier.

På forespørgsel fra araberne er FIDE dog nu gået med til en sidste deadline, der hedder 5. december, og repræsentater for Dubai-arrangørerne skulle være på vej til Moskva for at mødes med FIDE-præsident, Iljumzhinov, til en sidste runde forhandlinger den 4. december.

Se FIDE-pressemeddelelsen
www.fide.com