Landsfinalen i Skolernes Skakdag

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

I morgen fredag afholder Dansk Skoleskak den festlige afslutning på Skolernes Skakdag 2018. Over 1.250 elever kommer til Billund til Danmarks ubetinget største skoleskakfest nogensinde. 

  

Landsfinalen er kulminationen på vinterens megaevent: Skolernes Skakdag den 10. februar 2017, hvor 47.921 elever på 266 skoler deltog i hjernegymnastikkens motionsdag under mottoet: ”Det skal være sjovt at blive klogere!”.

  

Festlighederne finder sted i det store MAGION Kultur- og Idrætscenter i Grindsted. Udover at den eftertragtede titel som ‘Årets Skakskole’ skal uddeles, skal der uddeles eftertragtede præmier og i pausen, når pointene fra de i alt 3.000 skakpartier skal gøres op, underholder den populære børne-tv-vært, Sebastian Klein. 

 

Landsfinalen arrangeres af Dansk Skoleskak og Capital of Children i samarbejde med Spar Nord Fonden, Politiken og Billund Kommun

 

  

Fra landsfinalen 2017 i MAGION, hvor der deltog 1208 elever fra 71 skoler. Foto: Vestfjends Skoleskak

 

I folængelse af Skolernes Skakdag og National Vidensdag afholdes Dansk Skoleskaks Årsmøde, der starter fredag kl. 15:30 i det nye LEGO® House i Billund. Årsmødet er Dansk Skoleskaks øverste organ, der vedtager strategier, vælger bestyrelse, stævneudvalg mv.

 

Link til Dansk Skoleskak: https://skoleskak.dk/