Danskere i Santo Domingo

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Tim Jaksland (Hillerød) - bedste dansker i turneringen i Santo DomingoPeter Svendsen, Tim Jaksland og Lars Nilsson, alle Hillerød, var 22. – 30. november med i den åbne turnering i Santo Domingo i den Dominikanske Republik – under noget varmere og væsentlig mere attraktive himmelstrøg nord for det caraibiske hav.

Tim Jaksland (billedet) var midtvejs gennem turneringen med helt fremme med 4/5, bl.a. efter remis mod den senere turneringsvinder, Ermenkov, men nederlag i 6. og 7. runde sendte ham lidt tilbage i tabellen, så han slutteligt som bedste dansker endte på en delt 5. plads.

Udvalgte placeringer:
1-3. GM Ermenkov (Bulgarien), IM Dominguez (Dominikanske Republik), IM Wohl (Australien) 7.0; 4. FM Lucky (USA) 6.5; 5-10. Bl.a. Tim Jaksland 6.0 … 32. Peter Svendsen 4.0, 34. Lars Nilsson 3.5 … 49 deltagere.

Officiel side: http://www.copanaziratallah.com/index.asp