Præcision af dage til senior-hurtig-DM

  • Post author:
  • Post category:Ikke-kategoriseret

Formanden for K 41, Jan Bauner, gør opmærksom på, at der er en unøjagtighed i invitationen til hurtigskak-DM for seniorer i det seneste nummer af Skakbladet.

 

Datoerne for turneringen er rigtigt nok den 4. og 5. september, som der står flere steder. Men det skal præciseres, at ugedagene for turneringen er fredag og lørdag og ikke torsdag/fredag, som der står i overskriften til indbydelsen på side 43. 

 

Så fredag den 4. september og lørdag den 5. september afvikles hurtig-DM for seniorer. Der er plads til 160 deltagere, og der spilles i to klasser, 50+ og 65+. Og det er 20 minutter pr. parti plus 10 sekunder pr. træk. 

 

Bemærk i øvrigt at turneringen ikke spilles i K41’s egne lokaler men i Kulturhuset, Islands Brygge 18, 2300  København S. Her holdes også på førstedagen, fredag den 4.september klokken 17, reception for Jørgen Hvenekilde i anledning af hans 80-års dag. 

 

Tilmelding til hurtigskak-DM for seniorer på skak.dk eller direkte til Jan Bauner 30 96 39 78. e-mail: formand@k41.dk